domingo, 21 de septiembre de 2008

TRIATLÓ DE VILANOVA I LA GELTRÚ






Doncs aquí em teniu , amb 1 tri més feta.


Aquí sortint de l'aigua,


que per cert, ha sigut molt dura, per les onades, la corrent i els més de 750 metres, calculo que n' hi havia uns 800 llargs o 900 i pico, però els he nadat amb un temps de 18.31, la bici, com sempre, fatal, sóc novata i es nota, i a més, vent en contra!!!! per variar...sempre que faig alguna triatló, agafo vent, però també l' he acabat amb un temps de 45 minuts llargs, i el correr, m' ha anat bé, he fet 21.43s, que pel poc entrenament que porto no puc demanar res més, així que el temps total ha sigut de 1.25.38 s.
CLASSIFICACIÓ 28ena de noies de 59 en total que hem acabat més 7 noies que s' han retirat i 10ena de la categoria 30-34 anys.



Les sensacions bones menys a la bici....l' hauré de millorar!!!

5 comentarios:

robert mayoral dijo...

doncs molt bé, moltes felicitats per acabar i per nedar tan bé en aquestes circumstàncies....

MARTÍ-DOLORS-HUG dijo...

Gracies Robert, la veritat es que estic molt contenta!!! No puc demanar res més, amb el poquet entreno que faig, ja ho saps per tú mateix, tenir un fill és el primer després ve el demés!!! Anireu a Sant Feliu????

1 abraçada

Marcelo dijo...

enhorabona nenaaaaaaaaaa!!!!

està molt bé el temps que has fet.nedant ja veig que hi havia mala mar i per no haver entrenat gaire. la vel. mitjana de 26 kph en bici està molt be per haver anat amb vent n contra. amb el còrrer està molt bé també. mltes felicitats!!! salut i entreno!!!

Angel Salgado dijo...

Esta molti molt be, perque a mes no va fer un bon dia....el tema bici no et preocupi que es el més fácil d'agafar, nomes es tracta de fer kms!!! aixi que anims que la progresio es bona!!!

MARTÍ-DOLORS-HUG dijo...

Gràcies Angel i gràcies Marcelo.... però la veritat, es que m' esperava fer-ho pitjor!!! I realemnt estic sorpresa del temps que vaig fer..