lunes, 19 de mayo de 2008

17/05/2008 IRONCAT

Doncs, si vam anar a fer de jutge............... i el Martí em va voler acompanyar per veure la que va ser la seva primera IRONCAT al 2004, definitivament, amb molt canvi de temps, doncs la 1ª es va fer al juliol i les altres s' han fet al Maig.

FELICITAR a tots els que van acabar, que van tenir 1 temps horrorós, pluja, sol, pluja......i realment fer 180 km en bici i plovent....no es gens agradable.

FELICITAR A LA NOELIA, A L' EVA I A LA M. CARMEN PER AGUANTAR FENT DE JUTGES, (sota el diluvi) VAN FER UNA GRAN FEINA!!!

I FELICITAR A L' ANGEL, S' HO HA CURRAT!!!!!!!!!!!!!! I ESPEREM QUE LA PRÒXIMA HO FACIS MILLOR I BAIXIS DE TEMPS

2 comentarios:

Angel Salgado dijo...

Moltes gràcies pels ànims durant la carrera, la veritat es que s'agraeixen, i espero que pel Martí hagi servit aquest Ironcat per carregar piles de cara a Lanzarote! Molta sort.

Lola Palau dijo...

Moltíssimes Gracies Angel!!!!! la veritat que li ha servit, estava molt desanimat últimament, i això li ha fet venir ganes d' entrenar i fer coses. Per cert, quan estiguis del Ironman que et falta, si vols, et faré tècnica de natació, no sé si t' ho va dir la Noelia, però sóc nadadora, ara dels Masters...jejeje, el que fa l' edat!!!! Però em vaig mantenint, de moment encara tinc el record de catalunya en 100 mts. lliures i fa 3 anys que no me' l prenen....