lunes, 27 de octubre de 2008

I Cursa de Muntanya Senglars, St. Joan de Mediona

A les 9.00 del matí, vam arribar a Mediona, vam recollir el nostre dorsal,i allà ens vam trobar al Joan Gabarró del RRR, al Isidre Guixà del RRR,a la Neus del RRR, al José, al Marcelo, a la Almudena i al David Aragón, i més tard va arribar el Juanito que va fer de fotograf!!!

A les 9.30 van donar la sortida d' una cursa de muntanya que tenia +350 mts de desnivell,però que deunidó...amb un total de 10.600 metres,el recorregut ens va agradar molt, camins, trialeres...a més molt ben indicat per no perdre't.

La Neus va quedar primera de noies, l' Isidre i el Jonhy van quedar dels 10 primers, seguits del David i el Marcelo, el Martí, va tenir que fer una parada tècnica als 5km i pico xq s' estava pixant i va perdre unes quantes posicions, i jo i l' Almudena vam anar fent, realment, aqui vaig veure la força de voluntad que té l' Almudena, sent aquesta la seva 2º cursa no es va donar per vençuda per molta pujada que hi hagués, realment si segueix així sera una excelent corredora!!! I per mi va ser la meva 2º cursa de 10 km, i la 1º per muntanya!!!

No hay comentarios: