domingo, 12 de diciembre de 2010

ADÉU MALEÏT 2010!!!


Acabem aquest any....que la veritat no ha sigut massa bò que diguem....farem un petit resum del que hem fet fins ara.


El Martí:

va fer la triatló de Banyoles, com a entrenament de la Challenge de Calella, el calor diu va ser horrorós...

La Challenge no va anar-li com volia, dons la veritat es va posar a entrenar al juliol....i la veritat, que voleu que digui, amb 3 mesos, miracles ni a Lourdes!!!

En fi, amb lo masell què és, va aconseguir baixar de 12 hores...que ja és molt, tot i tenin en compte, que no havia anat a nadar desde l? Agost, que tampoc li va anar massa bé, doncs va ser llavors quan va començar a entrenar per la Challenge.


Pel que fa a mi....

Aquest any he fet 3 duatlons de muntanya, Cabrils, l' Ametlla i Folgueroles, amb 600 km que porta la meva Btt,sumant els kilòmetres de les 3 duatlons; així que ja us imagineu lo betetera que sóc....jajajaja!!! En la de Folgueroles amb una caiguda, em faig una fisura a l´últim osset del cul, aquest que fa tant mal i no pots ni seure!!!! telaaaaa!!!!


Després van seguir les duatlons de Reus, Manresa, Igualada i la de Banyoles, on hem vaig lesionar els bessons....en fi...seguim amb la bona ratxa!!!

Em recupero i comença la temporada de triatló i faig el del Prat, el de Manresa i l' última triatló que vaig fer va ser la de Pont de Suert, molt maca, però això de sortir tant tard, va ser criminal per anar en bici i correr, doncs la calor que va fer va ser horrorosa..i per postres el correr no es què sigui precisament pla!!! Acabo amb els genolls com a botes!!! pfffffff.

Vaig a la reumatologa, em fa analítiques, i com tinc "Lupus", em troben que tinc artritis reumatoide, tomaaaaaaaaa, tot va lligat amb aquesta meravellosa malaltia auto-immune, estic prenent medicació de per vida i ara m' afegeix unaltra que diu no em farà efecte fins d' aquí 6 mesos, aproximadament. En fi, tindrem paciència...el fotut,m' han prohibit els impactes, les meves articulacions no les toleren, així que; decissió dràstica, PROHIBIT CORRER!!!!




També m' han trobat i passat altres coses varies....però no cal anomenar-les!!


Es Agost i faig varies travesses nedant...Sitges i l' Ampolla, i apunto també al Martí a veure si fa algo més per la Challenge, doncs no va a nedar!!!


Així que he decidit retirar-me dels triatlons, em d' acceptar que no puc correr, doncs anirem en bici, que de moment no m' ho han prohibit i nedarem, que de fet, és el que he fet tota la vida!!!

La qüestió es sentir-se viva i fer alguna cosa de profit, sort en tinc de l' Hug, que em dóna energia per tirar endavant....sinó fós per ell i pel Martí, segurament hagués llençat la tovallola!!!

Ara a pensar que aquest maleït any arriba al seu final i pensar que el 2011 serà molt millor!!!


BONES FESTES I BON ANY NOU A TOTHOM!!!!

2 comentarios:

Albert Moreno Molins dijo...

anims pel temporada que ve!

Noelia dijo...

Espero que 2011 sigui un gran any en tots els terrenys. Un petonarro gran i a ver cuando nos vemos!!! :DD