domingo, 21 de febrero de 2010

RESUM FINS FINAL DE FEBRER


Com no tenim massa temps d' escriure, farem un breu resum fins avui....

El Martí va anar fer la mitja de Vilanova el 18 de desembre, va fer un temps de 1.30.04.

Després de les festes i per cremar els turrons, les neules i els canalons, vam anar a fer la Duatló de muntanya de Folgueroles....el Martí va fer 2.12.31 i la Dolors que s' ho va agafar amb la calma, perquè no entrena la btt va fer 2.51.30, gracies a la seva aportació van poder quedar 3eres per equips!!!

Després el 10 de Gener el Martí va tornar a fer una mitja marató aquest cop la de Sitges, que la van fer el 10 de gener, com no havia entrenat va fer la gran punxada acabant la cursa amb 1.37.03.

El 31 de Gener, la Dolors va tornar a tenir que agafar la btt, i aquest cop per anar a Folgueroles i poder puntuar per l' equip, aquest cop amb el coxis fotut, va patir de valent per acabar-la i ho va fer amb més de 3 hores, però van aconseguir la 3era posició al Campionat de Catalunya per equips!!!


El 14 de Febrer vam anar a la Duatló de Reus, on la Dolors va arrencar la temporada de duatlons i sent també la seva primera, va acabar amb 1.37 tot i que va parar per esperar unes companyes del seu equip que havien caigut, en aquest cas les noies del Roca van quedar 2ones per equips.

Avui hem participat a la Duatló d' Igualada, el Martí ha tret la pols a la bici de carretera i ha fet un temps de 1.17.51, la Dolors ha quedat 15ena de les noies amb un temps de 1.24.54.

Esperem tenir més temps per poder anar actualitzant al blog!!!

No hay comentarios: