domingo, 19 de abril de 2009

INCREIBLE 226 TT!!!!!!!!!

Ahir, l' Angel i familia, va poder realitzar amb un èxit rotund, la 226 TT, va sortir tot molt bé, el temps va acompanyar, va fer un solete bestial fins que vam tenir temps de recollir-ho tot!!!!

FELICITAR a la familia Salgado al complert, a la Noe, que s' ho ha xupat desde el 1º dia, i a tots els voluntaris com jo que hem pogut ajudar a l' Angel en aquesta prova.

FELICITAR, a tots els participants, als que no han acabat, als que s' han perdut....crec que només el fet d' intentar-ho té el seu mèrit!!!

El Martí la va acabar amb un temps de 7 hores i 32 minuts, però diu que a la tornada passat Tàrrega, va agafar una pajarraca de por!!!! Però diu que va disfrutar com un boig!!!!l' any que ve diu que ha de fer-ho millor, jejeje!!!

6 comentarios:

Angel Salgado dijo...

Salgado i familia.....si....pero no l'unica...crec que aqui hi ha un altre família que hi te molt a veure....i sou vosaltres, sincerament sense el vostre recolzament no ho podriem haver tirat endavant, moltes gràcies tots 3, marti dolors i mireia! us en dec una!

Mariona dijo...

Ens han quedat ganes de repetir. Moltíssimes gràcies a tota la família!! Una abraçada

MARTÍ-DOLORS-HUG dijo...

Angel... no ens deus res, al contrari, et donem les gracies!!

Mariona encantada de coneixet,personalment, fins aviat guapa!!!! Petons

sina dijo...

Oooooh, jo no vaig veure al Hug, on estava??
Gracies a tu i a la Mireia també, quina currada nenes! Muas!

mojatecontracorriente dijo...

Soy José Manuel de Mallorca.

Daros muchas gracias por todo el curro queos habéis dado para que pasásemos un fin de semana inolvidable(en mi caso de viernes a domingo de viaje jaaja que paliza).

Ha sido muy motivador y he disfrutado muchísimo del recorrido ... menos Odena jajaja!!!

Nos vemos en el Ironcat, espero que en mejor forma.

Un abrazo!!!

Noe SLopes dijo...

Muchas gracias por todo el curro que habeis metido allí. Gracias a tod@s l@s voluntari@s, ha sido posible haber pasado un dia tan estupendo.
Un abrazo.