martes, 26 de agosto de 2008

DESPRÉS DE LA FESTA MAJOR.....

Bé, ja tornem a estar conectats.....després de pringar tot l' agost i amb més Inri tota la setmana del dia 18 al 25 d' agost a "saco" i dormint només de 3 a 4 hores cada dia....pel carai de festa major d' Igualada!!!!!!Començarem unaltre cop a entrenar....o almenys ho intentarem, que amb el petit i la feina poques estones em queden!!!!! I a la Dolors encara en té menys....

Tenia pensat fer l' any vinent l' Ironman de Tenerife i/o l' Ironcat o la Challenge del Maresme, però la veritat, pel que estic veient ja s' apunta tothom, i això ja no em motiva!!!!!! perque si t' entrenes una mica i estas motivat psicologicament qualsevol pot acabar-la!!!! Això clar si no vas a fer un super-temps!!! Hi ha 15 hores per fer-la!!!! i per això, poder ens dedicarem a fer unaltre tipus d' esport!!!

Seguirem informant

2 comentarios:

SÍLVIA-SERGI dijo...

La teva motivació ha de ser millorar el temps que vas fer a l'Ironcat de l'Ampolla i deixa estar si hi va molta o poca gent apuntada!!
En veiem a l'arribada.

Salutacions,

Sílvia i Sergi

MARTÍ-DOLORS-HUG dijo...

Hola nois,com han anat les vacances??? Esperem que molt bé!!! el problema també són les peles, trobo preus abusius..i si a sobre si no tenim temps d' entrenar, no es poden millorar temps, només es pot anar a acabar-la, si fossim funcionaris unaltre gall cantaria!!!! Petons.