lunes, 23 de marzo de 2009

PROVA DE FOC!!!


Avui he d' anar a correr 1 km, amb un venatge que em va ensenyar a fer l' Inés, per saber si els bessons i el tendó em responen o no!!! Després, acte seguit, he d' anar a visitar-la a veure que tal!!!

Aquest finde, aprofitant el bon temps i el debut de l' Emma amb Duatlons, vam anar a Barna a la Duatló!!! Els hi va fer 1 preciós dia, però sincerament, no em va agradar gens el circuit de bicicleta....massa perillós, tantes voltes i passant els bons, entre els que no ho són tant....i l' incorporació al circuit ja no et dic res...si passaven grups, feien esperar als pobres que s' incorporaven a la prova en bici més de 5 minuts!!!

martes, 17 de marzo de 2009

RECUPERANT-ME!!!!!

Bé doncs seguim cada dia anant a fisio, sense pauta ni descans...ahir la Inés em va dir que començo a tenir cicatriu, però clar de moment només de 2cm, és a dir, que com el trencament era de 4cm, em queden la mitad, em tocaencarafer bondat....el que no sé si podré fer la cursa de bombers!!!

El Martí ha decidit dedicar-se a entrenar i deixar de fer curses fins l'Ironcat...

miércoles, 11 de marzo de 2009

LESIÓ...


Finalment, després d' anar al trauma i de fer-me divendres passat 1 resonància magnètica d'urgència, dilluns em van diagnosticar, que realment tinc una rotura parcial del tendó d' Aquiles, així que estarem unes setmanes fora de combat....de moment si faig bondat m' han dit que tres....i que després em faran una ecografia i el trauma decidirà!!!

domingo, 8 de marzo de 2009

MARATÓ DE BARCELONA

No puc demanar res més, increible l' ambient, increible l' organització i pel poc entrenament fet....temps REAL: 3 HORES 24 MINUTS I 22SEGONS!!!!