viernes, 19 de diciembre de 2008



BONES FESTES A TOTHOM!!!!!

viernes, 12 de diciembre de 2008

Tornem a ser aquí....

Preguem primer de tot ens disculpeu, per tardar tant, tenim l' ordenador de casa K.O, i ho anem fent com podem!!! (ja penjarem fotos quan funcioni bé...)

1º El Martí ja està mig recuperat de la pinya en btt, però encara te la cama inflada i amb ferida, aixi que de moment té aparcada la natació.

2º La Dolors ja ha anat al metge, en definitiva, no es que tingui un esquelet per anar a corre, li han dit que no abusi sobre tot en aquest esport, i que progressivament i molt tranquila, amb les plantilles noves vagi començant a introduir el running, ara li han dit que li seguirà fent mal...però no fins l' extrem d' arrosegar la cama, com fins ara!!!!

Aquest cap de setmana anem a Sant Joan de les Abadesses, a veure que tal....em sembla que ens espera molt mal temps, o això diuen!!!!

lunes, 1 de diciembre de 2008

XX cursa esquiador

Aquest diumenge vam fer la Cursa de l' esquiador, com el Martí tenia la cama esquerra fotuda pel castanyot de dimecres, la va fer, però més tranquilet, va quedar en la posició 119 de la general i 49 de la seva categoria, jo vaig quedar la 62 de categoria caminant i de la general 168, normal vam estar per fer els primers 5 km. 1 hora i 3/4, deguta 2 passos conflictius que hi havia tap de gent...però bé, dins del que cap, sense gaires pujades, la vaig trobar ideal per fer-la corrent, al no ser tant dura com d' altres anys!!!