lunes, 27 de octubre de 2008

ahhhhhhhh aquellos maravillosos tiempos!!!!!!


Mireu que he trobat remenant per internet, és per flipar!!!!!És una foto meva de l' any 1988, en pleno auge, com a nadadora!!!! A veure si em coneixeu???? No he canviat massa....

I Cursa de Muntanya Senglars, St. Joan de Mediona

A les 9.00 del matí, vam arribar a Mediona, vam recollir el nostre dorsal,i allà ens vam trobar al Joan Gabarró del RRR, al Isidre Guixà del RRR,a la Neus del RRR, al José, al Marcelo, a la Almudena i al David Aragón, i més tard va arribar el Juanito que va fer de fotograf!!!

A les 9.30 van donar la sortida d' una cursa de muntanya que tenia +350 mts de desnivell,però que deunidó...amb un total de 10.600 metres,el recorregut ens va agradar molt, camins, trialeres...a més molt ben indicat per no perdre't.

La Neus va quedar primera de noies, l' Isidre i el Jonhy van quedar dels 10 primers, seguits del David i el Marcelo, el Martí, va tenir que fer una parada tècnica als 5km i pico xq s' estava pixant i va perdre unes quantes posicions, i jo i l' Almudena vam anar fent, realment, aqui vaig veure la força de voluntad que té l' Almudena, sent aquesta la seva 2º cursa no es va donar per vençuda per molta pujada que hi hagués, realment si segueix així sera una excelent corredora!!! I per mi va ser la meva 2º cursa de 10 km, i la 1º per muntanya!!!

viernes, 24 de octubre de 2008

La pròxima cursa de 10 km per muntanya!!!!

Aquest diumenge, farem, si el temps ens ho permet, la Cursa dels Senglars, a St. Joan de Mediona, amb un total de 10 Km i un desnivell + 350 mts, l' horari de sortida és a les 9.30 del matí, les inscripcions, per qui no ha tingut temps de fer-les abans de dijous, també es poden fer el mateix dia de 8 a 9 del matí, hi ha 1 avituallament i després un entrepà de butifarra!!!!!

Allà ens trobarem amb el Marcelo i la Almudena i suposo que portaran algun més!!!

lunes, 20 de octubre de 2008

XXX Cursa popular d' Igualada

Bé, al final, només la va fer la Dolors, que sense entrenar, desde la Triatló de Platja d' Aro,no havia fet res més, es va decidir, com sempre sense escalfament.

Va fer un temps real del seu crono de 25.17 en 5.600 mts, temps de les classificacions 25.56, però veient lo darrera que va sortir, i va tardar casi bé a travessar l' arc de sortida 1 minut per darrera dels primers, no m' extranya la diferència de temps, total que va fer 5ena de la seva categoria i suposem que va entrar de les primeres 20 noies de la general!!! Gens malament, per haver començat aquest any a fer alguna cosa!

Jo vaig decidir reposar, doncs tinc el peu fotut i prefereixo que se' m curi bé...que no malament.

jueves, 16 de octubre de 2008

Estic de vacances......però, no paro!!!

Fèia dies que no escribiem al blog, però, ara estic gaudint d' unes merescudes vacancetes.....això si, estic aprofitant per ficar-me a tò.

Aquest diumenge, farem la Cursa popular d' Igualada, que consta de 5.600 mts., la Dolors anirà amb cotxet i l' Hug, no podrà fer marca, però tindrà un bon entrenament.... que el cotxet i el nen ja pesen!!!! I jo aniré a veure com em trobo, després d'uns mesets de parada tècnica.