lunes, 30 de junio de 2008

TRIATLÓ "B" DE BANYOLES!!!!

Aquest diumenge, vam anar a fer la
triatló "B" a Banyoles, 2.200 metres de
natació, 80 km en bicicleta i 20 km de
correr.

La calor, per molt que la sortida es fes
a les 8.30 del matí, va apretar amb ganes, sobretot, al últim tram de correr, es va fer una mica insoportable.

Dir que pel poquet que entreno, encara em va anar força bé,

Esperem que el noi ,que es va endur l' ambulància, s' hagi recuperat, doncs, vam tenir un bon ensurt!!!


I per acabar remarcar que l' Hug és finisher de la triatló "B", però vaig haver d' entrar caminant perquè el noi s' acabava de dormir!!!!!




lunes, 23 de junio de 2008

TRIATLÓ DE BALAGUER OLÍMPICA




Aquest diumenge, vaig disputar l' olímpica de Balaguer. La natació és feia al pantà de Sant Llorenç de Mongai amb un total de 1500 metres, que les algues van portar més d' algun ensurt, doncs, et quedaves lligat, després, vam agafar la bici amb un circuit d' uns 50-51 Km, molt durs i tècnics, que amb la calor encara va fer aquesta etapa més dura, vam deixar la bici, al costat del riu, i vam fer 10 km. corrent, amb la sorpresa de pujar unes 300 escales, je,je,je, per acabar de rematar el circuit, i els 39 graus de temperatura no et deixaven ni respirar!!!!! en fi....FINISHER de una olímpica super-dura.

domingo, 15 de junio de 2008

JA SÓC TRIATLETA!!!!!




Per fi, he acabat la triatló a Manresa, el temps final va ser de 1 hora 22 minuts i 35 segons, en natació com sempre destacant, vaig sortir 7º de l' aigua, però en bici.....em van "arranca els adhesius" fins i tot les formigues....i per rematar,corrent, encara me'n van passar més,quedant la 25ª noia de 33ª, no puc queixar-me, per haver fet només 5 sortides en bici, i com vaig acabar molt tocada pel vent; el correr m' ho vaig pendre amb la calma, però l' últim kilòmetre em va passar factura la bronquitis i vaig agafar 1 atac de tos, que pensava que no arribava, no vaig poder fer ni sprint. En fi, ja l' he acabat i estic contenta amb mi mateixa, es pot dir que ni la bronquitis ni el poc rodatge en bici i corrent, m' han aturat per acabar la meva 1ª triatló.

lunes, 2 de junio de 2008

I RETIRADAAAAAA




Doncs si, ens aixequem d' horeta per enfilar caminet cap a Mataró, i que ens trobem?????




Doncs que allà plou a dojooooo!!!!!!! Evidentmenet, amb el poc entreno que porto en la bici, vaig decidir no fer-la, no fos cas que tingues algun ensurt!!!!



Vaja, que vaig fer la natació, per provar sensacions amb el neoprè, dins del mar, i la veritat que amb els pocs entrenaments que porto,no puc demanar res més!!!! 14.47 amb 750 metres, sortin la 9ª noia, després de que em passessin per sobre, m' ofeguessin i em treguessin fins i tot les ulleres!!!!! I els adhesius xq no em portava que si no....... Resumint, vaig deixar passar la tropa, vaig possar-me bé les ulleres, nadant braça durant una estoneta, i quant ho vaig veure clar, vaig començar a nadar....adelantant força gent i sortint dins de lo malament, bastant bé per no anar a tope!!!!








EN FI A VEURE SI ALGUN DIA EN PODRÉ ACABAR UNAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

L' HUG I ELS SEUS PRIMERS..........



I AQUI TENIM AL PEQUE FENT ELS SEUS PRIMERS "PINITOS".......ESPEREM QUE ALGO DE LA MARE TINGUI...... DE MOMENT, LI ENCANTA L' AIGUA!!!!